Nadat Zefzafi bekend maakt aan de wereld dat hij gemarteld is, zijn de gevangenisbewaarders met een verklaring gekomen dat juist zij slachtoffer zijn geweest van geweld van de kant van Zefzafi. Om deze claim kracht bij te zetten, zijn ze naar buiten gekomen met de volgende foto:

Gevangenisbewaarders aan de “zuurstoftank”

Op de gewraakt foto is te zien dat het zuurstofmasker nergens op is aangesloten. Waardoor de claim dat ze in elkaar zijn geslagen door Zefzafi belachelijk wordt. Hierop besloten activisten om naar buiten te komen met foto’s waarop dit belachelijk wordt gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s